02
İPARA FARKIİNDİRİM DÜNYASI / 1 MİLYON MÜŞTERİ / ÖZEL KARTLAR

iPara Blog

Tek bir entegrasyon yaparak e-ticaret sitenizden tüm banka ve kredi kartları ile online ödeme alın.

Online Ödeme Linki ile Ödeme Almanın Avantajları Nelerdir?

  •     
  •     
Blog
21.06.2020

Online Ödeme Linki ile Ödeme Almanın Avantajları Nelerdir?

     

    

E-ticaret siteleri ve markalar açısından tüketicilere pratik ve hızlı şekilde ödeme imkanları sunabilmek çok önemli bir detay. Dijital çağın yenilikçi yöntemleri ve akıllı telefon ile tablet kullanımının yükselişiyle beraber tüketiciler hem en hızlı şekilde istedikleri ürünleri almayı hem de bu ürünlerin ödemelerini en kolay şekilde yapmayı talep ediyorlar.

    

Artık POS cihazı kullanılmadan alışveriş yapılabilmesini sağlayan ödeme sistemleri, internetten satış yapan firmalara birçok avantajı aynı anda sunuyor. Online ödeme linki ile ödeme almak da bu yenilikçi çözümler arasında öne çıkanlardan biri. Gelin, bu sistemi daha yakından tanıyalım ve avantajlarına göz atalım.

    

Online Ödeme Linki Nedir?

    

Online ödeme linki; ürünleriniz ve hizmetleriniz için ödeme talep etmenin oldukça pratik bir yoludur. Online ödeme linki sayesinde ödeme almak için web sitenizin ya da başka bir platformunuzun olmasına da gerek yoktur.

    

Bu yenilikçi ödeme sistemi sayesinde müşterilerinize kısa mesaj, e-posta ya da başka mecralar üzerinden gönderebileceğiniz linkler sayesinde alışveriş deneyimini daha kolay hale getirebilirsiniz.

    

Müşterileriniz de bu ödeme linkine tıklayarak ödemeleri gereken tutarı gösteren bir online ödeme sayfasına yönlendirilirler. Ardından fatura ve gönderim bilgilerini güvenli bir şekilde doldurarak işlemi tamamlayabilirler.

    

Online Ödeme Linklerini Kimler Kullanabilir?

    

Online ödeme linklerini ürün ve hizmet sunan tüm firmalar kullanabilir. Özellikle müşterilere elektronik fatura gönderen B2B firmaları için online ödeme linkleri oldukça uygundur. E-postaların içerisine iliştirdiğiniz online ödeme linkleri sayesinde daha hızlı ödeme alabilirsiniz.

    

Ayrıca B2C firmaları da bu yenilikçi ödeme sistemini gönül rahatlığıyla kullanabilir. Müşterilerinizin akıllı telefonlarına göndereceğiniz kısa mesajlar ile kolaylıkla ödeme yapmalarını sağlayabilirsiniz. Müşterileriniz gelen linkler üzerinden kart numaralarını girerek ödeme işlemlerini hızlıca yapabilirler.

    

Online Ödeme Linkinin Avantajları Nelerdir?

    

Yeni nesil bir ödeme sistemi olan online ödeme linkinin en büyük avantajı, kullanıcı deneyimini son derece kolay ve hızlı hale getirmesidir. Müşterileriniz de online ödeme linkini farklı kanallar üzerinden kullanarak ödeme yöntemlerini çeşitlendirebilir.

    

Bu yenilikçi ödeme sistemi sayesinde siz de ödemelerinizi daha pratik şekilde toplayabilirsiniz. Minimum maliyet ile ödeme linki oluşturabilir, ödeme sayfasını kendi markanız ile özdeşleştirerek kullanıcılara inovatif çözümler sunabilirsiniz. Ayrıca firmanızın finans ya da muhasebe departmanları üzerindeki ödeme kontrolü iş yükünü de azaltabilirsiniz.

    

Online ödeme linki çözümüne güvenli ve pratik şekilde ulaşmanın yolu ise iPara'dan geçiyor. iPara online ödeme linki sistemi sayesinde kullanıcılarınıza pratik ve basit ödeme seçenekleri sunabilir, kullanıcı deneyimini ve müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarabilirsiniz.